Målningskursen

Vår målningskurs består av 28 kursbrev och innehåller totalt mer än 500 sidor kurslitteratur. Varje kursbrev har övningsmoment för ca 3-4 veckors övning vid normala fritidsstudier. Kursbreven kommer bekvämt en gång per månad.

målningskurs

Du bestämmer själv

Du bestämmer nivån och målet är att just du skall utvecklas i ditt skapande efter din egen ambitionsnivå. Fastnar man på något område går det utmärkt att lägga detta åt sidan och fortsätta med nästa kursbrev.

Några exempel på vad kursen innehåller

Porträtt: I målningskursen lär du dig måla porträtt. Med porträtt kommer du också att upptäcka hur skojigt det är att måla av dina vänner. Dessutom är det den delen i ditt kunnande som kommer att bli mest uppskattat av andra.

Landskap: Att måla landskap är det bland det mest rogivande som finns. I Sverige har vi otroligt fina miljöer som gör sig bra som motiv.

Oljemålning: Att måla i olja är inte alls så svårt och krångligt som många hävdar. Men som med allt annat måste man känna till materialet och olika tekniker, något som du kommer att få full koll på i vår målningskurs.Utöver detta handlar målningskursen bl.a om akvarell, akryl, krita, kol och olja. Du lär dig skissa, måla kroki, perspektiv, arkitektur, djur och mycket annat.


Kontakt

Teckna & Måla
LMK SALES
Box 96
133 22 Saltsjöbaden
Sverige

E-post: info@tecknaomala.se

Prova gratis i 14 dagar

Prova gratis i 14 dagar! När du beställer en kurs så har du det första kursmaterialet till gratis påseende i 14 dagar. Där får du också en utförlig presentation av hela kursinnehållet. Månadskostnaden för kursen är endast 189.- Inga övriga avgifter tillkommer!

Vill du inte fortsätta returnerar du bara kurspaketet och är inte skyldig oss någonting.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.