Teckningskursen

Vår teckningskurs består av 28 kursbrev och innehåller totalt mer än 500 sidor kurslitteratur. Varje kursbrev har övningsmoment för ca 3-4 veckors övning vid normala fritidsstudier. Kursbreven kommer bekvämt till dig en gång per månad.

Du bestämmer själv

Du bestämmer nivån och studietakten. Målet är att just du skall utvecklas i ditt skapande efter din egen ambitionsnivå. Fastnar man på något område går det utmärkt att lägga detta åt sidan och fortsätta med nästa kursbrev.

Några exempel på vad kursen innehåller

Kroki: I teckningskursen lär du dig kroki, den viktigaste delen för alla som tecknar är människokroppen. Vi tränar oss att teckna händer, kroppar, näsor, fötter, - ja allt som hör människan till. Därtill kommer mode; För att teckna människor måste man öva sig att teckna plaggen de bär.
Arkitektur: Har man väl börjat teckna gatubilder är det svårt att låta bli, var man än går får man nya idéer.
Porträtt: Du kommer att upptäcka hur skojigt det är att teckna av dina vänner. Dessutom är det den delen i ditt kunnande som kommer att bli mest uppskattat av andra.

Utöver detta kommer du i teckningskursen att lära dig mer om att teckna perspektiv, djur, typografi, växter, skalor, serier och mycket mer.


Kontakt

Teckna & Måla
LMK SALES
Box 96
133 22 Saltsjöbaden
Sverige

E-post: info@tecknaomala.se

Prova gratis i 14 dagar

Prova gratis i 14 dagar! När du beställer en kurs så har du det första kursmaterialet till gratis påseende i 14 dagar. Där får du också en utförlig presentation av hela kursinnehållet. Månadskostnaden för kursen är endast 189.- Inga övriga avgifter tillkommer!

Vill du inte fortsätta returnerar du bara kurspaketet och är inte skyldig oss någonting.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.